Bizi aramadan karar vermeyin! 0212 220 0 444

Blok bariyer sistemleri | Road blocker

Road blocker nedir?

Blok bariyer ya da Road blocker olarak adlandırılan motorlu platformlar, PAS 68, K12, K8, K4 sınıflandırmasına göre kamu kuruluşları, özel alanlar, elçilikler, askeri alanlar, bankalar ve emniyet birimleri vb. alanların araç kaynaklı düşmanca saldırılara karşı yüksek güvenlikli korunmasını sağlar ve alana girmeye çalışan nihai araçlar için caydırıcı bir bariyer sistemi olarak adlandırılır.

blok-bariyer-road-blocker

Sağlam, dayanıklı ve ağır yapıları araçları güvenli bir bölgede kontrol etmek için olanak sağlar.

Blok bariyerler, yüksek düzeyde güvenlik ve araç kontrolünün gerekli olduğu yerlerde kullanılır. Araçla yapılabilecek düşmanca bir saldırıyı engellemek için blok bariyerler basit bir önlem gibi gözükse de gelebilecek tehdide karşı sizi maksimum seviyede koruyarak güvende kalmanızı sağlar.

Blok bariyer özellikleri

  • Road blocker sistemleri çarpışma testlerine tabi tutulmuş benzersiz çözüm ve en güvenli sistemlerdir.
  • Saldırı yüksek hızdaki yüksek tonajlı araçlardan olsa da aracın önüne, tekerleklerine ve alt kısmına verilen hasar nedeniyle aracın ilerlemeye devam etmesi mümkün değildir.
  • Tipik yükseltme / alçatma süresi 3 saniyedir.
  • Acil durumlarda, yükseltme ve alçatma süresi 1 saniye kadar kısa olabilir.
  • Elektrik kesintilerinde Elektro-hidrolik tahrik ünitesi, manuel pompa ile desteklenir.
  • Endüktif döngü dedektörleri, yanıp sönen ışıklar veya kırmızı/yeşil trafik ışıkları kolayca entegre edilebilir.
  • Bir blok bariyerin ortalama ağırlığı 2.5 tondur. (Blok bariyer türüne bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.)
blok-bariyer

Road blocker fiyatları

Üretici firma olmamızın getirdiği avantaj ile müşterilerimize her zaman kaliteli hizmeti daha uygun fiyatlarla sunuyor ve ulaştırıyoruz.

Blok bariyerlerin uzunluğu, yüksekliği ve çeşitliliği ihtiyaç duyulan alanın yapısına göre farklılıklar gösterebilir. İnter Park olarak size en iyi çözümü sunarak güvende kalmanızı sağlıyoruz.

Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde yüksek tonajlı araçların dahi saldırılarını engellemekte başarı gösteren Road blocker sistemleri kullanıldıkları her alan ve kurumda yüksek güvenlik sağlar ve başarı oranı çok yüksektir.

Road blocker, bir diğer adıylada blok bariyer olarak adlandırılan bu bariyer sistemi yerden yüksekliği 50cm ile 120 cm arasında, eni 1mt ile 6mt arasında değişen ölçülerde üretilmiş olan yol kapama, araç durdurma, kontrollü geçişlerin sağlanması durumlarında ihtiyaç duyulan bariyer sistemleridir.

Her iki sistemde hidrolik sistem olup Road Blocker rampa görünümü şeklinde, Mantar Bariyer ise silindir şeklindedir.Yere gömülüp betonlanması gereken sistemlerdir.Road Blocker sistemleri mantar bariyer sisteme göre daha pahalı sistemdir.